Bestellen & betalen

Bestellen
Het bestellen bij Oleo gaat erg gemakkelijk. U plaatst de gewenste producten in uw winkelmandje. Vervolgens ziet u het rekeningoverzicht met daarin vermeld de totale kosten inclusief verzendkosten. U kunt nu nog het een en ander wijzigen of annuleren. Na verzending van uw bestelling krijgt u direct een bevestiging. Vergeet niet uw adresgegevens correct in te vullen!

Heeft u geen bevestiging van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@oleo-italia.nl.

Als u uw bestelling op een ander adres wilt laten afleveren (bijv. als cadeautje) dan kunt u het aangevinkte vakje met ‘Op hetzelfde adres afleveren’ uitschakelen. Er verschijnen dan extra velden voor een ander afleveradres.

Betalen
Wij hebben gekozen voor het algemeen aanvaard en veilige betaalsysteem van iDeal in samenwerking met Mollie. Mollie is een betaalmaatschappij die onze iDeal-betalingen afhandelt. Daarom staat er bij uw iDeal-betaling bij Naam begunstigde of Leverancier niet Oleo maar Mollie BV of STG MOLLIE PAYMENTS. De kosten die aan de iDeal-betaling verbonden zijn neemt Oleo voor zijn rekening.

Het is ook mogelijk om het bedrag rechtstreeks over te maken op rekeningnummer 6013925 t.n.v. Oleo te Amersfoort. Bij betaling vanaf een buitenlandse rekening dient u gebruik te maken van het IBAN nummer van Oleo NL43INGB0006013925. Wij zullen uw bestelling dan verzenden na bijschrijving op onze rekening. Stuurt u dan wel het ordernummer mee dat u via e-mail ontvangt.

Verzenden
Wij streven ernaar de bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. De verzendkosten (in Nederland) bedragen € 6,75. Bij een bestelling van boven de € 150,- betaalt u geen verzendkosten. Wij maken dan direct € 6,75 retour over op uw rekening. Voor overige landen (waaronder België) gelden de kosten zoals postnl ze hanteert. Stuur voor informatie hierover een mail naar info@oleo-italia.nl.

Bestellingen in Amersfoort en directe omgeving

Woont u in Amersfoort dan bezorgen wij de bestelling zelf en rekenen hiervoor € 4,- bezorgkosten. U kunt in dit geval de bestelling direct naar ons mailen. De rekening kunt u van tevoren overmaken of direct bij aflevering betalen. Ook bestaat de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Amersfoort. Adres: Oleo Italia, p/a De Nieuwe Stad (voormalig prodentfabriek), Oude Fabrieksstraat 14, 3812NR Amersfoort. Het is handig om even van tevoren te bellen naar 06 40396228

 

Restaurants en delicatessenzaken

Restaurants en speciaalzaken kunnen rechtstreeks contact opnemen met Oleo. Wij kunnen dan ook in overleg blikken van 3 of 5 liter leveren. Stuur een verzoek tot informatie met betrekking tot speciale voorwaarden en prijsopvraag via email: info@oleo-italia.nl.