Bestelinformatie

 

Bestellen

Het bestellen bij Oleo gaat erg gemakkelijk. U plaatst de gewenste producten in uw winkelmandje. Vervolgens ziet u het rekeningoverzicht met daarin vermeld de totale kosten inclusief verzendkosten. U kunt nu nog het een en ander wijzigen of annuleren. Na verzending van uw bestelling krijgt u direct een bevestiging. Vergeet niet uw adresgegevens correct in te vullen!

Betalen

Wij hebben gekozen voor het algemeen aanvaard en veilige betaalsysteem van IDEAL. De kosten die daaraan verbonden zijn neemt Oleo voor zijn rekening. Het is ook mogelijk om het bedrag rechtstreeks over te maken op IBAN nummer NL43 INGB 0006013925 tnv Oleo. Wij zullen het bestelde dan verzenden na bijschrijving op onze rekening.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 werkdagen nadat de bestelling is bezorgd bepaalde producten die u bij nader inzien toch niet wilt hebben te retourneren tegen restitutie van de aankoopprijs. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en niet beschadigd is, liefst in originele verpakking. Zie ook de Algemene Voorwaarden.

Verzenden

Wij streven ernaar de bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. De verzendkosten (in Nederland) bedragen € 7,25